På kortet viser vi de skoleveje, som vi anbefaler til børnene. Husk: Øvelse gør mester, og det er en god ide, at du øver skolevejen sammen med dit barn.  

Elev Skole  

Skolevej til Elev Skole  

Hårup Skole 

Sikker skolevej til Hårup Skole

Tag bussen 

Elever, der bor i Lille Todbjerg, Todbjerg og Elev, benytter den offentlige bus (linje 16) til skolen i Hårup. Hent køreplanen for linje 16 her >> 

Bor du uden for de offentlige bussers ruter, kan dit barn tage skolebussen. Læs mere om skolebussen og se køreplanen her >>

Trafik og parkering omkring Elev Skole  

Er det nødvendigt, at du kører dit barn til skole? Hvis ja, så anbefaler vi, at du sætter dit barn af på holdepladsen foran skolen. Det er en såkaldt “kiss-and-ride" plads og må derfor ikke bruges til parkering. Har du brug for at parkere, kan du benytte p-pladsen ved kirken.  

Trafik og parkering omkring Hårup Skole  

Er det nødvendigt, at du kører dit barn til skole? Hvis ja, så anbefaler vi to steder, hvor du kan sætte dit barn af: På vendepladsen ved Delfivej (nord for skolen). Dog ikke i tidsrummet mellem kl. 7:30 og 8:00. Her bruger bybussen nemlig hele vendepladsen til at manøvre rundt. Eller på p-pladsen ud for hovedindgangen på Salonikivej 14. Så bliver forholdene så sikre som muligt både for små og store trafikanter.