Hårup Fritidsklub ligger lige over for Hårup Skoles hovedindgang på Salonikivej, så alle børn kan sagtens selv gå i fritidsklubben efter skoletid. 

Hårup Fritidsklub  
Salonikivej 12 
8530 Hjortshøj 

Kontakt 
Aafdelingsleder Martin Steffensen 
Tlf. 29 20 70 14  
sluma@aarhus.dk 

Åbningstider 
Mandag og fredag 13.30 - 17.00 
Tirsdag og onsdag 13.30 - 21.00 
Torsdag 13.30 - 20.00 

Hårup Fritidsklub har gode faciliteter både udendørs og indendørs. Læs mere på klubbens hjemmeside >>. Her finder du også blanketter til ind- og udmeldelse af dit barn samt pris for medlemskab. 

Musik 

På Hårup Skole kan dit barn også vælge at få musikundervisning. Det er Aarhus Musikskole, der står for undervisning i bl.a. klaver, trompet/cornet, klarinet, saxofon og musikværksted. 

Skolen har også et dygtigt Big Band: 

  • Hårup Skoles Big Band for 5. klasse og ældre elever. Bandet øver hver tirsdag kl. 19 – 21, og af og til optræder de for publikum. De har fx spillet til flere skolefester på Hårup Skole. Læs mere om Hårup skoles Big Band her >> 

Idræt 

På Skolerne i Elev og Hårup samarbejder vi også med lokale idrætsforeninger. Fx foregår mange af aktiviteterne i Todbjerg-Mejlby Idrætsforening (TMIF) i Hårup Hallen og det udendørs idrætsanlæg ved Hårup Skole. Det betyder bl.a., at mange af skolernes elever er aktive idrætsudøvere i fritiden. Er dit barn interesseret i sport, så læs mere om Todbjerg-Mejlby Idrætsforening her >> 

Andre fritidstilbud 

Ung i Aarhus får du et godt overblik over, hvad dit barn kan lave i sin fritid.  

Ung i Aarhus er en del af Børn og Unge i Aarhus Kommune. De tager sig af offentlige fritidstilbud til børn og unge mellem 10 og 18 år. På deres hjemmeside kan du bl.a. læse om klubber og ungdomsskoler, musik, film og kunst, sport og motion, kultur m.m.